Ans komt langs

Ans is eind veertig en van eenvoudige komaf. Ze is geboren in Utrecht maar heeft haar geboortestad verlaten toen ze op 15-jarige leeftijd tijdens een bezoek aan De Pier van Scheveningen verliefd werd op haar huidige man Ko.

Ans staat symbool voor de kwetsbaren in de maatschappij. Diegenen die het niet makkelijk hebben gehad. Of die dagelijks struikelen in dit aardse bestaan en waarvan het leven op overleven lijkt. De menselijke rafelranden. Zij zijn degenen die in de coulissen van de maatschappij staan. Zij zijn met velen maar worden vaak niet gezien. Deze simpele zielen zijn vaak verrassend humaan, verheven en tolerant en voegen een onmisbaar ingrediënt toe aan het leven.

Ans Komt Langs is een hartverwarmende en ontroerende tragikomedie, waarbij het publiek op de huid van actrice Isabella Chapel zit. De voorstelling kan in huiskamers, garages, liften, galeries, kantines, caravans en dergelijke gespeeld worden voor gezelschappen tussen de 3 en 30 personen. Het publiek bouwt gedeeltelijk mee aan het verhaal, al naar gelang de openheid van de reacties. De verhaallijn voor de voorstelling wordt bedacht door Saskia Mees en Isabella Chapel.

Spel: Isabella Chapel | Begeleiding: Saskia Mees

Reserveren: 070-3687146 of via reserveren@tghetwildewesten.nl