Veilig naar de Theaterloods

Maatregelen theaterbezoek

Vanaf 25 september aanstaande hebben de theaters te maken met het coronatoegangsbewijs. Ook theatergroep Het Wilde Westen heeft daarom, als theater te maken met deze maatregelen. Het coronatoegangsbewijs geldt daarom voor al onze bezoekers aan de voorstellingen.

Alvorens de theaterloods te betreden bij het bezoek aan onze voorstellingen, vragen wij u (en uw gezelschap) een geldig coronatoegangsbewijs (QR-code) te tonen in combinatie met een geldig identificatiedocument (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs). Wij wijzen u erop dat enkel toegang kan worden verleend als beide documenten getoond kunnen worden en het gescande coronatoegangsbewijs geldig is. Bent u niet in het bezit van een geldig coronatoegangsbewijs (QR-code) dan verzoek wij u een herstelverklaring of negatief testbewijs te overleggen i.c.m. een geldig  identificatiedocument.

Het tonen van een coronatoegangsbewijs is verplicht vanaf 13 jaar. Vanaf 14 jaar zal het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs worden gecontroleerd. Voor uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs verwijzen wij u graag naar: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2021/09/14/nederland-verder-open-met-coronatoegangsbewijs.

Bent u nog niet in het bezit van een coronatoegangsbewijs? Kijkt u voor meer informatie op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs

  • Bestel uw entreekaarten via e-mail: reserveren@tghetwildewesten.nl
  • Vermeld op uw reserveringsmail s.v.p. ook uw telefoonnummer.
  • U krijgt van ons een bevestigingsmail met een betaalverzoek. Mocht de door u gewenste voorstellingsdatum inmiddels uitverkocht zijn, dan stellen wij andere data voor (via mail of telefonisch overleg).
  • Als uw betaling bij ons binnen is, zetten wij u automatisch op de bezoekerslijst van de betreffende voorstellingsdatum.
  • Kom niet eerder dan 30 minuten voor aanvang.
  • Volg de aangegeven routing en de aanwijzingen van onze mensen.
  • Blijf thuis bij koorts, griepklachten of verkoudheid.
  • Geniet van de voorstelling!