Beste theaterliefhebbers,

Corona regeert, dus we zitten wederom weer even in de pauzestand. Niet voor het eerst dit theaterseizoen dat alles stil ligt en dat we producties en voorstellingen aan het uitstellen zijn . Erg jammer natuurlijk, maar niks aan te doen. Omdat het er voorlopig niet naar uit ziet dat alles weer heel snel “normaal” wordt, lijkt het ons beter om te kiezen voor tijd, ruimte en perspectief.

We hebben gedaan wat we konden dit theaterseizoen. We pakken zodra het kan alle repetities weer op, maar we gaan onze blik daarmee richten op seizoen 21/22.

  • Alleen het kinderstuk ‘de Bellenbende’ proberen we nog in juni te spelen, dit uiteraard in goed overleg met alle direct betrokkenen.
  • De muziektheaterproductie ‘Van Gogh’ i.s.m. Peter van Elswijk komt later in het jaar, of wellicht volgend jaar mei (2022).
  • De drie ‘familiestukken’ met alle voorstellingen in de maand maart pasten prima in onze volle planning van het huidige theaterseizoen. Je zou die drie stukken kunnen zien als vervanging van één grote productie. Maart of april van dit jaar zouden we op deze ‘hollen of stilstaan’ manier niet meer kunnen realiseren. Het repetitieproces is een wezenlijk onderdeel van onze hobby, dat moet creatief uitdagend zijn, leuk en leerzaam. Daar moet je de tijd voor kunnen nemen.. Dat betekent dat we de voorstellingen van ‘Het Diner’, ‘Broos’ en ‘De Thuiskomst’ doorschuiven naar september, oktober en november. Dat geeft rust en ruimte. Dus zodra het weer kan/mag pakken we de repetities weer op om u als publiek straks, in het nieuwe theaterseizoen ná de zomer, drie ijzersterke stukken in drie opeenvolgende maanden te bieden. theatergroep Het Wilde Westen.

De bedoeling is dat we na de zomer ook weer starten met een nieuwe kindervoorstelling voor december. Dat wordt dan het vierde stuk in de eerste vier maanden van theaterseizoen 21/22!

Als iedereen straks gevaccineerd is dan ziet de wereld er weer anders uit. En met dit programma en de niet aflatende inspanningen van bestuur en artistieke commissie komen we sterker en enthousiaster dan ooit terug!

Meer informatie hierover volgt.

Met theatrale groet,

Bestuur van theatergroep Het Wilde Westen